вторник, 16 март 2010 г.

Не искаме да ни спасяват повече!






На където и да се обърнеш, все политика. Както беше казал някой " И да не се занимаваш с политика, тя се занимава с теб..."
През последните 20 години се нагледахме на спасители, които избирахме с надеждата да "оправят" кашата, забъркана от предишните. Те ни "спасяваха", като междувременно крадяха от труда ни, раздавайки заделеното от нас, на "обръчи", на "приятелски кръгове", на "братовчеди". Уморихме се от очакването за спасение. Убедихме се, че не спасение ни е нужно. Не са ни нужни предложения за "решаване" на проблемите, от които все да избираме "най-малкото зло". Искаме нашите интереси да се превръщат в реална политика, която ги претворява в закони. Искаме нашите представители в политиката да изпълняват нашите решения.
Ние нямаме рецепти и не предлагаме спасение. Ние създаваме нова политическа партия, която осигурява механизмите за провеждане на нашите интереси в политиката. Нашите интереси. Не тези на ръководителите, действащи по целесъбразност и разпределящи постове и влияние, съобразно своя интерес. Как е възможно това ли?

Няма коментари:

Публикуване на коментар